Close

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Return Policy

We offer a 30 day satisfaction guarantee.  You may return items sold within 30 days of delivery for a full refund of the product purchase. We’ll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect item, etc.). Regarding International Orders: Local taxes, if any, are the responsibility of the receiving party. International shipping is non-refundable. 

Our return policy closely mirrors Amazon’s.  Like Amazon, we will refund in full, including shipping and handling, unless the product is opened and used.  Your satisfaction is our only concern, so if you experience any problems please contact us.

You should expect to receive your refund within 10 days of receipt of the returned item; however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the the time it takes us to process your return once we receive it (1 to 2 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).

To receive a return authorization on returning items, please contact us.

Elke doos Eye Magic bevat 64 strips (een levering van een maand bij dagelijks gebruik).

Iedereen met hangende oogleden en diepe ogen moet een verbetering zien met Eye Magic, en in veel gevallen is de verbetering dramatisch. Mensen met zeer kleine oogleden of oogleden die zeer groot zijn (out-set of “prominent”) kan wel of niet zien een verbetering.

De meeste van onze klanten gebruiken Eye Magic dagelijks om hangende oogleden te corrigeren, waardoor die “vermoeide” look wordt geëlimineerd. Sommige klanten gebruiken het alleen voor speciale gelegenheden. Eye Magic wordt gebruikt door leidinggevenden die er jonger en alerter willen uitzien voor bedrijfsfoto’s, en door fotografen en make-upartiesten die hun klanten er jonger en helderder willen laten uitzien. Verschillende van onze klanten hebben Eye Magic bij gelegenheid gebruikt om de vorm van de bovenste deksels te veranderen voor een meer dramatische look!

Eye Magic is een tijdelijke oplossing voor hangende oogleden, die zo lang duren als de strips op de oogleden zitten. Het product is ontworpen voor dagelijks gebruik om te fungeren als een substituut voor een operatie. Zelfs ooglidchirurgie biedt geen permanente resultaten.

Als u de Eye Magic aanwijzingen goed volgt, zullen de strips er niet afvallen. Een kant van de strip is zeer plakkerig en een gel is opgenomen om eerst toe te passen, zodat u de strips te verplaatsen. U ze aan en uit en hen aan te passen totdat ze goed zijn gepositioneerd. Zodra u tevreden bent met de plaatsing van de strips, laat ze waar ze zijn en ze zullen op zijn plaats na ongeveer een minuut of twee en verblijf op zijn plaats voor een hele dag (ongeveer 12-18 uur).

Ja, je Eye Magic dragen met contactlenzen. Aangezien hangende ooglid huid heeft de neiging om te zitten op de top van de oogbol, en Eye Magic tilt de huid af van dat gebied, veel van onze klanten melden meer comfort tijdens het dragen van contactlenzen wanneer Eye Magic wordt gebruikt.

Eye Magic-klanten sturen ons regelmatig e-mails over hoeveel complimenten ze krijgen van vrienden, collega’s en familie na het gebruik van ons product. We hebben ontdekt dat niet alleen het product kan verminderen de vermoeide, zware look in verband met slappe oogleden, maar duurt 10-15 jaar uit je look in veel gevallen.

Ja, je Eye Magic gebruiken als je oogleden nog zichtbaar zijn! Het idee is om til het hangende ooglid op gebied (zelfs iets) en herstellen in een gebogen vorm. De Eye Magic strips zijn erg dun, doorschijnend, en hebben een hypoallergeen (zeer kleverige) lijm aan de ene kant. De gel die op de lijm wordt aangebracht, maakt het mogelijk om de strips zo vaak te verwijderen en opnieuw aan te brengen om de juiste positionering te bereiken. Zodra u tevreden bent met het resultaat, zullen de strips “set” in een minuut of zo en blijf zitten.

Ja! In feite zijn veel van onze klanten mannen. Als je vader heeft zware oogleden die zijn visie verduisteren, Eye Magic lijkt te verlichten dit probleem voor de meeste mensen. Als hij ouder is en zijn ooglid huid is dunner (zoals gebeurt wanneer je ouder wordt), moet u de aanwijzingen te volgen en verwijder de ooglid strips langzaam en voorzichtig.

Ja. De Eye Magic strips zijn duidelijk wanneer toegepast, zodat de kleur van je ooglid zal laten zien door. Als je een donkere huid hebt, zal de kleur van je huid doorlaten. Als u oogschaduw op uw deksels, zal de kleur van de oogschaduw door te laten zien.

De Eye Magic strips zijn bekleed met een medische kwaliteit, hypoallergeen lijm. De gel is petrolatum gebaseerd en wordt aangebracht over de lijm die de sterke hechting behoudt, maar ook kan worden toegepast en opnieuw toegepast in het aanvraagproces, zonder verlies van hechting of te veel trekken op de huid. Aangezien de lijm hypoallergeen is, mag het de huid niet irriteren. Als de huid op het ooglid geïrriteerd raakt, raden we onze klanten aan om te stoppen met het gebruik. Zoals hierboven vermeld, bevat de gel een aardolieproduct. Als u gevoelig of allergisch bent voor producten op basis van aardolie, moet u Eye Magic niet gebruiken. Het product bevat geen latex.

Let op: we bieden nu onze innovatieve Easy Lift “Butterfly” dubbele ooglidlift aan. Dit tweezijdige kleefproduct is onzichtbaar wanneer het correct wordt gebruikt.

Wat wordt meestal aangeduid als “dubbele ooglid tape” is een product speciaal ontworpen om een vouw voor Aziatische ogen die niet hebben een, de vorming van een zichtbaar deksel wanneer de ogen open zijn, dus de naam “dubbele ooglid tape”. Over het algemeen, dubbele ooglid tapes zijn kleine halve maan gemaakt van een stijve plastic materiaal met lijm aan een of beide zijden, vaak met een reliëf patroon op de top. Om de dubbele ooglid look te creëren, moet de tape sterk genoeg zijn om een vouw te creëren tegen de weerstand van de gladde huid tegen de achterkant van het ooglid. Eye Magic fungeert als een nieuwe laag van de huid het beveiligen van de huid op zijn plaats en het houden van het verzakken naar voren. Eye Magic kan glad en definiëren van de bovenste curve van het ooglid, terwijl de huid op zijn plaats.

Ja. Eye Magic is een effectief substituut voor blepharoplastie, of bovenste ooglidchirurgie. De enige manier om hetzelfde effect te bereiken zonder een operatie, is om externe fysieke ondersteuning toe te voegen aan de afbraak van de onderliggende collageenstructuur, dat is de reden dat de huid verzakt.. Ooglid lift crèmes beloven om deze onderliggende collageen steunstructuur revitaliseren met consistent gebruik, dat is een mythe. Collageen productie is een interne systemisch proces dat niet wordt beïnvloed door actuele ooglift crèmes. Sommige verstevigende ooglift crèmes kunnen tijdelijk mollige de huid rond de ogen, waardoor de huid een gladder uiterlijk, maar geen “oogheffen crème” is sterk genoeg om de huid terug te houden of de afbraak van de onderliggende collageen structuur te herstellen.

Hoe goed de strips bestand zijn tegen water en zweet hangt af van het type huid dat je hebt en hoeveel je zweet. Als uw huid vettig is, blijven de strips niet zo goed zitten als op een droger, minder vette huid. Als je veel zweet. de stroken kunnen de neiging hebben om witter te worden. Om erachter te komen, u ze testen in een scenario waar je warm en zweten (zoals uit te werken) om te weten wat er gebeurt met je huid.

Dit varieert van persoon tot persoon. Een persoon wiens oogleden de neiging om droog te blijven kan ze langer dragen dan een persoon wiens oogleden vochtig zijn. Sommige Eye Magic gebruikers laten ze op ‘s nachts en sommige verwijderen ze voor het slapen gaan. Wij raden aan om ze voor het slapen gaan te verwijderen of als ze op enig moment ongemak veroorzaken.

Veel Eye Magic gebruikers hebben ons gemeld dat ze geen moeite hebben met de toepassing op alle. Anderen melden dat ze in eerste instantie moeite hadden met de toepassing, maar nadat ze vertrouwd raakten met de kenmerken van de strips en in het bijzonder de plaatsing van de strips op het ooglid, wordt het net zo eenvoudig als elke andere make-up toepassing. Het oude gezegde “praktijk maakt perfect” geldt hier zeker. De strips kunnen een aantal keren worden aangezet en verwijderd, zodat u experimenteren om de perfecte positie op uw bovenste deksels te vinden.

Ja, zeker weten. Pas je make-up toe zoals je dat gewoonlijk doet. Leg vervolgens de gel op de strips (een zeer kleine hoeveelheid, net genoeg om de kleverige kant van de strip te bedekken) en plaats de Eye Magic ooglift strips op je oogleden over je make-up in de beste positie voor jou.

Deze suggestie van Annie in Las Vegas: Ik heb 2 dozen en je oogschaduw over de plastic strip, na het smeren van een beetje van de gel die petroleum wax op de top (niet alleen onder op kleverige kant) van strip.

De wax helpt de schaduwkleur goed hechten op de top van de strip. Kreeg idee van een oogschaduw kit die een zijgedeelte van “wax” naast de kleur opgenomen.

Ja, oogschaduw kan worden gebruikt met het product, maar we raden u aan om het product eerst toe te passen voordat u oogschaduw gebruikt. We raden u ook aan om te beginnen met het onder het wenkbrauwbot te plaatsen en niet op het ooglid. Wanneer u bedreven bent met de toepassing en klaar bent om het product toe te passen over oogschaduw op het deksel, breng uw make-up zoals u meestal doet. Leg vervolgens de gel op de strips (een zeer kleine hoeveelheid, net genoeg om de kleverige kant van de strip te bedekken met een dunne film) en plaats de Eye Magic strips op je oogleden over de oogschaduw in de beste positie voor jou.

Poeder oogschaduw zal niet vasthouden aan de strip. Als u poederoogschaduw gebruikt, zet de schaduw eerst op en breng de strook over het (zie vorige vraag). De kleur zal doorlaten. Als de schaduw eromheen verdwijnt, raak hem dan aan. U ook de strips zonder schaduw op je oogleden, maar in plaats daarvan zet de oogschaduw terug achter hen in de holte onder het wenkbrauwbot om je oog te accentueren. Of je beide doen. Sommige soorten crème oogschaduw zal hechten aan de strips en je wrijven crème schaduw kleur in de strips, terwijl ze nog steeds op de rug om ze te kleuren. U ze dan over dezelfde schaduw plaatsen die al op de deksels is aangebracht. Testen en gebruikerservaringen hebben aangetoond dat het plaatsen van de strips over de make-up het beste werkt. Mensen verbazen ons met de creatieve manieren waarop ze make-up gebruiken, maar daarom raden we je aan om te experimenteren. Houd in gedachten dat het duurt meestal wat experimenteren om te leren waar de strips op je ooglid correct te plaatsen in het begin. We raden je aan eerst te beginnen zonder make-up, je comfortabel te voelen met het product en dan te zien wat het beste voor je werkt met make-up. Ik zou geen gebruik maken van oogschaduw bij het eerste leren om het te gebruiken als je waarschijnlijk zet het op en neem het af een aantal keer voordat je tevreden bent met de resultaten. Ik heb het gedaan op alle mogelijke manieren met goede resultaten.

Als de strip zichtbaar is, is het mogelijk dat je hem niet ver genoeg op je deksel zet. Je weet dat als je het te ver terug hebt gezet omdat je deksel zal opdraaien. Als je het zo ver terug als het kan gaan en je nog steeds de strip te zien, u make-up gebruiken om het te camoufleren. Het is ook mogelijk dat je niet genoeg ooglidoppervlak hebt om Eye Magic effectief te laten werken.

Het is mogelijk dat de strips knikken omdat ze te lang zijn voor de breedte van je oog. Probeer de uiteinden af te knippen nadat u elke strip van de achterkant hebt verwijderd. Dit vermindert de effectiviteit van de strip niet en moet knikken voorkomen als de lengte de hechting verstoort. Een andere mogelijkheid is dat je te veel gel op de strips legt. Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid, net genoeg om de kleverige kant van de strips te bedekken met een dunne laag, gewoon een film. Probeer geen gel te krijgen aan de niet-kleverige kant. Dan, eenmaal op zijn plaats, geef de strips een minuut of zo in te stellen, zodat ze goed hechten. Ik dep de strips vaak licht met mijn vingertoppen een paar keer meer dan een minuut of zo totdat ze stevig zijn gehecht aan mijn deksels. Het is een zeer droog proces zonder overtollige gel of vocht overal.

We raden het gebruik van moisturizer op je ooglid niet aan voordat je Eye Magic toepast. Moisturizers bevatten vaak irriterende stoffen die roodheid kunnen veroorzaken of irriteren uw deksels bij het gebruik van ons product. Doe moisturizer alleen op de huid boven je oogleden, tussen je deksel en wenkbrauw.

Het toevoegen van de gel aan de lijm voordat u de strips aanbrengt, maakt het gemakkelijker om ze te verwijderen. De strip zal los en dan u het gemakkelijk afpellen na een dag dragen. De strips zijn een beetje moeilijker te verwijderen na slechts een paar uur van slijtage, maar het proces is hetzelfde. Je gewoon schil ze af een beetje langzamer, omdat de lijm zal steviger plakken dan aan het eind van de dag. Als u problemen hebt met het verwijderen van de strips, gebruik dan een op olie gebaseerde oogmake-up remover. Dit lost de lijm op en de strips vallen er praktisch af.

De gel is zacht als een crème, blijft zacht, is kleurloos en kan worden verwijderd met zeep en warm water of een make-up remover. Je het residu niet zien na het verwijderen van de strips en soms voelt het een beetje plakkerig aan. Albolene make-up remover werkt goed en is verkrijgbaar in de meeste drogisterijen. Elke make-up verwijderaar zal werken,

Indien goed gebruikt, Eye Magic is niet waarschijnlijk extra stretching van het ooglid huid veroorzaken. De gel die bij het product is meegeleverd, wordt op de strips aangebracht voordat u ze op uw deksels plaatst, waardoor de strips na een dag gebruik met minimale trekbewegingen kunnen worden verwijderd. Op olie gebaseerde oogmake-up remover kan ook worden gebruikt om de strips te verwijderen op elk gewenst moment zonder te trekken op de huid.

We krijgen tal van vragen van mensen die vragen of Eye Magic kan helpen met ooglid drooping dat wordt veroorzaakt door zenuw of spierdisfunctie. Eye Magic is niet ontworpen om zenuw- of spierdisfunctie op te lossen, maar in sommige gevallen heeft Eye Magic verbetering geboden voor dit soort aandoeningen. Het product houdt in wezen de huid op het bovenste gedeelte van het deksel op zijn plaats, waardoor het niet naar beneden zakt naar de wimpers. Dit wordt bereikt door ondersteuning toe te voegen aan de bovenkant van het deksel (waar het deksel het wenkbrauwbot ontmoet). Er is een vouwlijn op het ooglid, meestal hoger op het deksel te vinden, dat de strip wordt geplaatst over die de huid op zijn plaats houdt. Als u een ooggerelateerde medische aandoening hebt, raden wij u aan om voor gebruik overleg te plegen met uw arts.

We hebben klanten met myasthenia gravis en andere oogaandoeningen die een manier hebben gevonden om het uiterlijk van hun ogen te verbeteren met Eye Magic. Ooglid disfunctie creëert verschillende problemen met de ogen en soms Eye Magic biedt een verbetering en soms niet, afhankelijk van het probleem.

Eye Magic is ontworpen om slappe huid op zijn plaats te houden, waardoor de losse huid niet naar voren blijft hangen. Als uw linkeroog is hangende als gevolg van het gewicht van de huid naar beneden te duwen op, Eye Magic zal waarschijnlijk van hulp zijn. Als het probleem wordt veroorzaakt door spier-of zenuwdisfunctie echter, Eye Magic zal dat probleem niet oplossen.

Nee, waarschijnlijk niet, maar er kunnen uitzonderingen zijn. De lijm is hypoallergeen.

Ja. Wij verzenden ons product wereldwijd naar de volgende landen: Canada, France, Duitsland, Ierland, Italië, Israël, Nederland, Noorwegen, Spanje, Verenigd Koninkrijk (VK), Australië Nieuw-Zeeland. Lees ons internationale verzend- en retourbeleid voordat u gaat bestellen.

Eye Magic bestellingen worden meestal verzonden binnen 1 werkdag via USPS First Class Mail. Amerikaanse klanten ontvangen hun pakket meestal binnen 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. We vragen u echter 5-7 werkdagen toe te staan om vertragingen mogelijk te maken die kunnen optreden bij het postkantoor. Internationale bestellingen worden verzonden via USPS First Class International Mail. Houd er rekening mee dat internationale bestellingen tot 10-15 werkdagen kunnen duren. Klik hier om onze volledige pagina met verzend- en retourbeleid tebekijken.

We accepteren alle belangrijke creditcards, PayPal en U.S.A. cheques of postwissels.

Ja, klanten in de VS en Canada kunnen bestellen via ons eenvoudige, veilige telefoonbestelsysteem met behulp van een grote creditcard. Voor meer informatie over online bestellen, klik hier: Eye Magic Phone Bestellingen

Wij accepteren Amerikaanse cheques en postwissels. Als u ons product wilt kopen met een cheque of postwissel, vult u een bestelling in en selecteert u Betalen via “Betalingen controleren”. U ziet dan instructies voor het verzenden van uw betaling. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw cheque verwerkt en uw bestelling verzonden.

Ja. Ons Gratis Verzendautoship-programma hiermee u zich één keer aanmelden en uw creditcard of PayPal-account regelmatig in rekening brengen. Wij verzenden uw product gratis, elke 1, 2 of 3 maanden. Met dit plan u uw Eye Magic product regelmatig ontvangen zonder een vinger uit te steken!